Kozaklı Küllüce İlkokulunda 2023 egitim vizyonu hedefleri doğrultusunda kapsayıcı çalışmalar yapılmaktadır. Okul müdür yetkili öğretmeni Aydın TEMEL okulumuzda bir çok zenginleştirilmiş kapsayici etkinlikler ile tüm ögrencilerin yaparak yaşayarak ve oynayarak ögrenme yaşantisi geçirdiğini  belirtti.

Okulumuzda öğrencilerimiz ile kendi yayin kanalimiz ķüllüce Tv kurma etkinliği ile  her gün canli yayin canlandirmasi  yapiyoruz,kitap okuyoruz,haber sunuyoruz.

Sinif icerisinde her konu ve kazanima uygun materyal hazirlayarak ders işlendigini belirten sinif ögretmenimiz cocuklar aslinda derste oyun oynuyorlar,okuldan ayrilmak istemiyorlar.

Akil zeka oyunlari köşesi oluşturarak her gün egzersiz yapiyoruz.

BABA TELEFON ÇALIYOR-ÖGRETMENIM ARIYOR 
projesi ile her aksam ogretmenimiz veliyi ariyor,ögrencimiz şu an ne yapiyor diye soruyor,bu projeden cok memnun kalan veliler cocuklarimiz her aksam ogretmenim arayacak diye heyecanlaniyor,kitap okuyor odevini yapiyor diyorlar.

Birleştirilmiş sinifli bir köy okulu olarak kisitli imkanlarimiza ragmen hedef 2023 dedik,aldigimiz oyuncak legolar ile tasarimlar hayal ettik..Ögrencilerimiz ilk defa gördükleri legolar ile pancar toplama makinasi ve biçer döver araci tasarlamalari dikkatimizi çekti.

Sinif öğretmeni Aydın TEMEL sinifimizda bir robotik takim seti  imkani olursa bu ögrencilerimle çalişip yarişmalara katilarak derece yapacağimiza inaniyorum.dedi

BU ÖGRENCI ÖĞRENEMİYOR UÇAKTAN İNSİN

Okul bahçesinde uçak pilot kule oyunu oynayan öğrencilerimize güven ve iletişimin ne kadar önemli olduğu anlatılıyor.
Aslında sınıf ve okulun bir uçaga benzetildigi oyunda nasil ki yola cikan bir ucaktan hic bir yolcu indirilmedigi gibi okulumuzda sinifimizda hic bir ögrenci göz ardi edilemez,birakilamaz.

İster köy  ister merkez  hepimiz kapsayici okuluz,olmaliyiz.diyen müdür yetkili sinif öğretmeni Aydin TEMEL e teşekkür eder başarilar dileriz.