Kapadokya Eğitim Kültür,Turizm Ve Doğa Sporları Derneği (KAPSED) nin ‘KARDAN ADAM PROJESİ’ kapsamında 100 öğrenci Alp Disiplinli Kayak Eğitimi verilecek..

Proje Koordinatörü Çağlar Rifat BOZKURT “İçişleri Bakanlığı SivilToplumla  İlişkiler Daire Başkanlığı tarafından desteklenen Kardan Adam Projesi kapsamında 100 öğrenciye Erciyes Kayak Merkezinde Temel Alp Disiplinli Kayak Eğitimi öğretilecek. Akabinde seçilecek 20 öğrencimiz Kayak Sporu için eğitimlere devam edecekler. Gelecek yılda seçilen öğrencilerimizin dağ kayağı eğitimi alarak milli sporcu yapmayı hedeflemekteyiz” dedi.

KAPSED Başkanı Oğuzhan TEKİN “Bağımlılıklarla mücadele kapsamında KAPSED olarak her yıl çocuk veya gençlere yönelik çeşitli projeler yaparak kendine güvenen, takım ruhunu kavrayan nesiller yetiştirmekamacıyla projeler üretip, çalışmalar yapıyoruz.” dedi.

Ürgüp Kaymakamlığı, Erciyes A.Ş Yönetim Kurulu, HADAK Kulübü’nün ortağı olduğu KARDAN ADAM PROJESİ 5 Ocak 2019 tarihinde başlayacak.

Kapadokya Eğitim KültürTurizm Ve Doğa Sporları Derneği Yönetim Kurulu olarak Ürgüp Kaymakamımız Sayın Mehmet MARAŞLI’ya projemize vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ederiz.

Erciyes A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı sayın Dr. Murat Cahid CINGI’ya Erciyes Kayak Merkezi ve Kapadokya ile Gönül Köprüsü Kuracak olan KARDAN ADAM PROJESİ için vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ederiz.