Nevşehir'in Acıgöl ilçesi Karacaören köyünde, Karacaören İlkokulu 4/A Sınıf Ögretmeni Tülay Armağan ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu "Geçmişten bugüne Kültürel öğelerimizi tanıyalım" sergisi düzenlendi.

Karacaören İlkokulunda geçmişten günümüze kullanılan mutfak eşyaları, giysiler, inşaat malzemeleri, eski telefon, radyo, daktilo ve kasetçalarlar, fotoğraf makinesi gibi çok sayıda malzemenin sergilendiği sergi büyük beğeni topladı.

Sergi hakkında açıklama yapan 4/A Sınıf Ögretmeni Tülay Armağan, öğrencilerimizin tarihi ve kültürel değerlere sahip çıkması için böyle bir sergi açtıklarını belirterek, serginin açılmasında öğrenci ve velilerinde büyük katkılar verdiğini söyledi.

Sınıf öğretmeni Tülay Armağan, sergi sayesinde teknolojinin nasıl bir ilerleme gösterdiğini öğrencilerin gördüğünü belirterek, "Öğrenciler bu sergi ile hem derse ait güzel bir etkinlik yaptılar hem de güzel bir nostalji yaşadılar. Geleceğe yön ve şekil verecek bu neslin bu şuuru kazanmış olmaları bizim için oldukça önemlidir" dedi.

Sergi açılışına Acıgöl İlçe Kaymakamı İsmail Erdoğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Uğur Çatkılı, İlçe Jandarma Komutanı , İlçe Emniyet airi, Gençlik Hizmetleri Spor Müdürü, Karacaören muhtarı ve öğrenci velileri katıldılar.