Karacaşar Ortaokulu 3 Altınla Nevşehir 1.si Oldu.  Nevşehir Geneli 8.Sınıflar  Kitap Okuma Yarışması nda Karacaşar Öğrencileri 1. olarak çeyrek altın , kitap ve plaketle  ödüllendirildi.Öğrencilerimiz Mediha Demir ,Büşra Ballıkaya ve Beyza Betül Günçıktı 12 okul arasında büyük bir  farkla birinci olarak Nevşehir Genelindeki bu yarışmada  Gülşehir in Gururu oldular .Plaket Ve ödüllerin verildiği törene Karacaşar Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Naim DAĞLAR ve Okul Müdür Yardımcısı Muammer ASLAN katıldı.

Altınyıldız Koleji konferans salonunda düzenlenen ”1. Nevşehir Geneli 8.Sınıflar  Kitap Okuma Yarışması” 12 okuldan 36 öğrenci ve 12 danışman öğretmenin katılımı ile gerçekleşmiştir. Kaybedeni olmadığı bu yarışmada öğrencilere, Hz.Mevlana, Tarık Buğra,Namık Kemal’in eserleri,Mesneviden Hikayeler,Osmancık ve Vatan Yahut Silistre kitaplarından sorular soruldu.

Jüri Üyeleri’nin yaptığı değerlendirmede 1., 2., 3. olan okullar belirlenmiştir.1.olan okulumuzdan katılan 3 öğrenciye altın, kitap ve başarı belgesi, 2.olan okulumuzdan katılan 3 öğrenciye de müzik çalar kitap ve başarı belgesi ayrıca tüm katılımcı okul grubu öğrencilerine ve danışman öğretmenlerine Katılım Belgesi,Kitap ve tüm okullara plaket verilmiştir.

DERECEYE GİREN OKULLAR VE KATILIMCI ÖĞRENCİLER
DERECESİ
OKUL ADI KATILIMCI ÖĞRENCİLER
DANIŞMAN ÖĞRETMEN
ÖDÜLÜ
1 GÜLŞEHİR KARACAŞAR ORTAOKULU Beyza Betül GÜNÇIKTI  Büşra BALLIKAYA Mediha DEMİR Naim DAĞLAR 3 Öğrenciye 1’er Küçük Altın,Kitap ve Katılım Belgesi,Plaket
2 İSTİKLAL ORTAOKULU Elif Sena ÇAVUŞ
Şevval KARABACAK
Nergiz ÖZSOY Tenzile İŞÇİ 3 Öğrenciye 1’er Tablet,Kitap ve Katılım Belgesi,Plaket
3 NEVŞEHİR CUMHURİYET ORTAOKULU Sümeyye PAK
Aysu Nur AKER
Emirhan ÜNAL Nursel Gürsen TÜYSÜZ 3 Öğrenciye 1’er İpot Müzik Çalar,Kitap ve Katılım Belgesi,Plaket
 
Nevşehir genelindeki bütün 8.sınıf öğrencileri arasında kitap okumaya olan ilgiyi artırmak kendine güven duygusunu geliştirmek, okulunu temsil etme bilincini kazandırmak amacıyla düzenlenen1. Nevşehir Geneli 8.Sınıflar  Kitap Okuma Yarışmasında ,dereceye giren ve katılımcı okul ekiplerini kutlar, başarılarında emeği geçen başta aileleri olmak üzere öğretmenlerini ve okul idarecilerine teşekkür ederiz.
 
Yarışmaya katılan 12 Okul Müdürü,öğretmeni ve yarışmacı öğrencilerine ödülleri Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Mehmet KIRATLI,Milli Eğitim Müdürlüğü Yöneticisi Fazıl PARLAK,Altınyıldız Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Ragıp ÖZALTIN, Altınyıldız Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Yardımcısı Fevzi KARACA, Altınyıldız Koleji Genel Müdür Serhat İĞDECİ , Altınyıldız Koleji  Lise Müdürü Özkan KILINÇ,Yarışma Jüri Üyeleri İbrahim SAĞLAM,Gökçen KARATAŞ,Gülşah ALTAN,Erdal AVLAR,Gülşah Yıldırım TÜRK tarafından verilmiştir.