Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Kasım ayında da sendikal rekoru hiçbir sendikaya bırakmadı.
 
Okulların açıldığı günden itibaren okul ve kurum ziyaretlerine hafta içi her gün aralıksız devam eden Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Kasım ayında 101 okul ve kurumu ziyaret etti.
 
Ziyaretler kapsamında Acıgöl, Avanos, Derinkuyu, Hacıbektaş ilçelerindeki tüm okulları ziyaret ederek ilçelerde görev yapan tüm eğitim çalışanlarıyla sendikal buluşma gerçekleştiren Uğur ve yönetim kurulu üyeleri okulların açıldığı günden bu yana da 280 okul ve kurumu ziyaret etmiş oldu.
 
Ziyaret edilen okullarda başta hizmetli eksikliği olmak üzere donatım malzemeleri, okulların tadilat ihtiyaçları, ana sınıfı öğretmenlerinin nöbet ücreti konusu, başarılı okulların ödüllendirilmesi, norm fazlası öğretmenlerin görevlendirilmesi, gidiş-geliş yapamayan öğretmenlerin öğle arası iaşe sorunları olmak üzere bir çok konuda eğitimcilere bilgiler aktaran Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur, okullardan kendisine bildirilen sorunların çözüme kavuşturulması adına da Valilik, Kaymakamlıklar ve Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri ile görüşmelerini de sürdürdü.
 
Ziyaretler hakkında kısa bir açıklama yapan Uğur, "Yıllardır sendikacılığın sıcak koltuklarda oturularak yahut genel merkezin haberlerini basın mensuplarına kopyala yapıştır yöntemiyle gönderilerek yapılmayacağını anlatmaya çalıştık birileri bunu yavaş yavaş anlamaya başladı. Bizi dinlemeye, izlemeye ve örnek almaya devam etsinler doğru yolu göstermeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.