Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesi, sendika üyelerinin indirimli kasko ve sigorta hizmetlerinden faydalanması amacıyla yaptığı yeni anlaşmayı üyelerine duyurdu.
Nevşehir'de faaliyet gösteren firmalarla gözlük alışverişinden, pastaneye, çiçekçiden oto tamirine, kırtasiyeden butik alışverişine kadar bir çok hizmet alanında üyelerine indirimli alışveriş imkanı sunmayı hedefleyen ve bu kapsamda bir çok firma ile sözleşme imzalayarak üyelerine duyuran Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesi, şehir merkezinde faaliyet gösteren Can Sigorta ile üyeleri adına indirim anlaşması yaptı.
Nevşehir Emniyet Müdürlüğü karşısı, Viva Hotel yanında faaliyet gösteren ve bir çok büyük sigorta ve kasko şirketlerinin Nevşehir'deki yetkili acentesi olan "Can Sigorta" ile araç kasko işlemleri, konut sigortası ve sağlık sigortası hizmetlerinde geçerli olmak üzere %15'e varan indirim ve peşin ödemelerde +%5 iskonto sağlanması için sözleşme imzalayan Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkan Yardımcısı İlhami Genç, bu anlaşmanın iki yıl geçerli olacağını belirterek, Türk Eğitim-Sen üyelerinin indirimli alışveriş yapacağı farklı alanlardaki firmaların her geçen gün artacağını belirtti.
Can Sigorta Sahibi Selami Irmak ise, "Axa Sigorta, Doğa Sigorta, Allianz Sigorta, UniCo Sigorta, Anadolu Sigorta, Güneş Sigorta, Groupama Sigorta, Sompo Japan Sigorta ve Ergo Sigorta ile çalışan ve bir çok firmanın yetkili acentesi olan firmamızda kıymetli eğitimcilerimize en uygun fiyatta, en iyi hizmeti vermeye çalışacağız. Anlaşmamız hayırlı, uğurlu olsun" şeklinde konuştu.