Nevşehir merkeze bağlı Kavak Belediye Başkanı Feridun Bağcı, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı’yı ziyaret etti.

Kendisine Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Cemal Çarboğa’nın eşlik ettiği Kavak Belediye Başkanı Feridun Bağcı, Rektör Bağlı’yı makamında ziyaret etti.

Başkan Bağcı ziyaretlerinde üniversitenin Kavak Beldesi’nin ortak koymuş olduğu çalışmalara akademik ve bilimsel olarak vermiş oldukları desteklerinden dolayı Rektör Bağlı’ya teşekkür etti. Başkan Bağcı özellikle depoculuk alanında önemli bir yere sahip olan Kavak Beldesi’nde kazı malzemelerinin kaplanarak ömürlerinin arttırılmasına yönelik çalışmalarda üniversitenin ortaya koymuş olduğu desteklerinin kendileri için önemli bir kazanım olduğunu vurguladı.

Üniversite- şehir işbirliğine büyük önem verdiklerini belirten Rektör Bağlı ise, eğitim-öğretim yanı sıra şehir merkezi ile birlikte ilçe, kasaba ve köylerin kalkınmasına yönelik her türlü desteklerinin ve çalışmalarının devam edeceğini belirtti.

Ziyaret sonunda Başkan Bağcı Rektör Bağlı’ya vermiş oldukları desteklerinden dolayı teşekkür plaketi, takdim ederken, Rektör Bağlı’da günün anasına Başkan Bağcı’ya plaket takdiminde bulundu.