AK Parti Kavak Belediye Başkan adayı Dursun Neiş, Recep Tayyip Erdoğan ilköğretim Okulunu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerin 2018-2019 eğitim öğretim yılı ikinci  dönemini tebrik edip, başarılar diledi. 

AK Parti Kavak Belediye Başkan adayı Dursun Neiş burada yaptığı açıklamada, “2018-2019 eğitim-öğretim yılının ikinci yarısı bugün başladı. Beldemizde yer alan yüzlerce öğrenciyle aynı heyecanı bizlerde yaşıyoruz. Öğrencilerimiz bizim için her şeyden daha değerli. Çünkü onlar bu ülkenin yarınları. Bütün makamlar ve kurumlarımız onlara emanet edilecek.  Bizler bugün öğrencilerimizin yanında olmak istedik. Hangi konumda olursak olalım ihtiyacı olan her öğrencimizin yanındayız. Yeter ki onlar okusunlar ve başarılı olsunlar. Bu kapsamda Kavak kasabamızda ki, Recep Tayyip Erdoğan ilköğretim okulumuz öğrenci ve öğretmenlerini ziyaret ettik. Siyasiler olarak onların yanında manevi destek olmak istedik. Yavrularımızın başarısı bizlerin mutluluğudur. Siyaset gözetmeksizin bu pırıl pırıl gençlerimize sahip çıkmamız gerekiyor” dedi.

Okul ziyaretinde Minik öğrencilerilerle tek tek ilgilenen AK Parti Kavak Belediye Başkan Adayı Dursun Neiş, hepsi ile tanışıp, sohbet etti ve okul hediyelerini verdi.