Ankara Devlet Tiyatroları tarafından sahnelenen Ulviye Karaca tarafından yazılan ve yönetilen Keloğlan Keleşoğlan isimli tiyatro oyunu Özel Kardelen Koleji'nde çocuklar ile buluştu. Özel Kardelen Koleji eğitim kompleksleri içerisinde sergilenen ''Keloğlan Keleşoğlan'' isimli tiyatro oyununu yaklaşık olarak bin öğrenci izledi. Özel Kardelen Koleji Genel Müdürü Ali Kaplan Ankara Devlet Tiyatroları tarafından sergilenen tiyatro oyununa gösterilen ilgiden dolayı tüm Nevşehir halkına teşekkür ederken şunları söyledi.

 

'' Nevşehir Özel Kardelen Koleji olarak eğitimin yanı sıra çeşitli kültürel etkinliklerde de Nevşehir'de öncü olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Özel Kardelen Koleji olarak Ankara Devlet Tiyatroları tarafından sahnelenen Keloğlan Keleşoğlan isimli tiyatro oyunu bugün okulumuz eğitim komplekslerinde gösterimi yapıldı. Gerçekten Nevşehir halkı ve çocuklarımız tiyatro oyununa büyük bir ilgi gösterdi. Özel Kardelen Koleji olarak tiyatro etkinliğimizi katılan tüm Nevşehir halkına ve tüm çocuklarımıza teşekkür ediyoruz. Özel Kardelen Koleji olarak kültürel etkinliklerimiz bundan sonra da devam edecek. Haziran ayı içerisinde de Kardelen Günleri etkinliklerimizi de  3 gün boyunca Forum Kapadokya Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde gerçekleştireceğiz. Kardelen Günlerine de tüm Nevşehir halkını bekliyoruz. Son olarak Ankara Devlet Tiyatrolarına da Özel Kardelen Koleji'ne göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ediyorum''dedi.

 

Özel Kardelen Koleji'nde gösterime giren Keloğlan Keleşoğlan isimli tiyatronun yönetmenliğini Ulviye Karaca yaparken, Sıradan bir hayatın içinden çıkıp birden sıra dışı olaylar yaşamaya başlayan Keloğlan’ın hayata ve olaylara bakışı değişir, kendi içindeki dinamikleri fark eder. Artık o eski tembel Keloğlan gitmiş ; yerine kendine güvenen, aklını kullanan ve insanları olumlu yönde etkileyen bambaşka bir Keloğlan gelmiştir.