13-2014 Eğitim Öğretim yılının ilk yarısının tamamlandığı bugün Türk Eğitim-Sen Nevşehir şubesi olarak ,karnesini getiren öğrencilere kitap hediyesi başladı.

Bugün karnesi alan ve Türk Eğitim-Sen Nevşehir şubesinin başlattığı " Karneyi Getir Kitabı Götür" kampanyasını duyan öğrenciler Velileri ile birlikte şubeye uğrayarak Karne hediyesi kitaplarını almaya başladı.

Gün boyunca öğrencileri ve Velilerini Türk Eğitim-Sen Nevşehir şubesinde karşılayan , misafir eden ve Kitaplarını bizzat öğrencilere hediye eden şube başkanı Mustafa UĞUR,  tüm öğrencileri tebrik ederek , öğrencilerle sohbet etmiştir.

Türk Eğitim-Sen Nevşehir şube Başkanı Mustafa Uğur konuya ilişkin yaptığı açıklamasında Yarıyıl tatili bitimine kadar devam edecek kampanya bugün Nevşehir yazılı basında  ve sanal alemde geniş yer alırken, Ulusal yazılı basında da geniş yer buldu.

Dağıtılacak kitaplar hiç kullanılmamış ve İlk defa okuyucu ile buluşacak özellikte kitaplar olurken bu kampanya ile yüzlerce öğrencimizin deokuma alışkanlığına katkı yapacak ve öğrencilerimize karne hediyesi yaşatacak bir etkinliktir.

Özellikle 1999 yılından bu tarafa Nevşehir Okullarına , Ülke okullarına, öğrencilerimize ve eğitime yönelik onlarca  etkinlik ve proje üreten ve uygulayan şubemiz, önümüzdeki on beş gün içinde de geleceğimizin teminatı , her şeyimiz öğrencilerimizle vakit geçirecektir.