NEVŞEHİR(MHA) Avanos’ta öğretim yılı içerisinde açılan tüm sergilerin müdavimi haline gelen küçük öğrencilerin bu defa durakları Venessa Sanat Galerisinde açılan ressam Seda Özcan Özden seramik ve resim sergisi oldu. Venessa Sanat Günlerinin 5. etkinliği olan “oyun içinde oyun” temalı sergiyi gezmek için galeriye giden öğrencileri burada galeri sahibi Mükremin Tokmak ve sanatçı Seda Özcan Özden karşıladı. Yaklaşık 50 kişilik küçük öğrenci grubu ve öğretmenleri sergilenen eserleri ilgi ile izledi.

Öğrenciler ayrıca galerinin üst katında yer alan eski eserlerin yer aldığı müzeyi de gezdi.

Öğrenciler, Selçuk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi  Seramik Bölümünde lisansını, Süleyman Demirel Üniversitesi Güzel Sanatlar Enstitüsü Arkeoseramik Ana Sanat Dalında yüksek lisansını tamamlayan seramik ve resim sanatçısı Özden’e sergi ve çalışmalar hakkında bol bol sorular sorup cevaplar aldı. 

Galeri sahibi Mükremin Tokmak ve sanatçı Seda Özcan Özden galerilerinde yer alan tüm sergileri ziyaret eden Alaettin İlkokulu öğrenci ve öğretmenlerine duyarlılıkları ve ilgileri için teşekkür ettiler.