Özel Nevşehir Lara Eğitim Kurumları  Anneler günü münasebetiyle Forum Kapadokya'da bir dizi etkinlikler düzenledi.

    Lara Eğitim Kurumları öğretmen ve öğrencilerinin rol aldığı programda ebru sanatının tanıtımı ve uygulanması,resim sergisi,boyama,halk oyunları, sınıf korolarının şarkı sunumları ve ücretsiz fotoğraf çekimi etkinlikleri yapıldı.

    Ebru sanatının yapımını izleyen ziyaretçiler bir süre sonra kendileri de ebru yapıp hatıra olarak sakaldılar. Resim sergisinde anneler günü konulu resimlerin yanı sıra kartpostal tamamlama çalışması büyük beğeni kazandı.

  Anneleriyle beraber Lara stantlarını gezen çocuklar çeşitli akıl oyunları ve boyama etkinlikleriyle eğlendiler. Çocuklar kendileri için hazırlanan oyun alanındaki oyuncaklarla gönüllerince oynayarak eğlendiler. Bu sırada Lara İlkokul öğrencileri, özel hazırlanmış sahnede halk oyunları oynayıp birbirinden güzel şarkılar söylediler.İzleyenlerin büyük beğenisini kazanan bu gösteriler devam ederken günün hatırası olarak ücretsiz fotoğraf çekimi yapıldı. Anne ve çocukların resimleri çekildikten hemen sonra özel çerçevesiyle beraber hediye edildi. Bu sürpriz uygulamadan faydalanmak isteyen ziyaretçilerin kuyruk oluşturduğu gözlendi. Etkinlikler gün boyu devam etti.