Lara Koleji öğrencileri Nevşehir’e yağan karın tadını doyasıya çıkardılar. Mutlulukları gözlerinden okunan öğrenciler, uzun zamandır karın yağmasını beklediklerini, yağmasıyla birlikte de karın tadını çıkardıklarını söylediler. Kar yağışıyla beyaza bürünen okul bahçesinde, arkadaşlarıyla kartopu oynayan öğrenciler, karın keyfini doyasıya çıkardı. Öğrenciler, kış mevsimini; oynanan oyunlardan dolayı çok sevdiklerini belirterek, özellikle kartopu oynamayı kardan adam yapmayı özlediklerini söylediler.

 

Okul bahçesinde arkadaşlarıyla kartopu oynamanın en güzel oyunlardan biri olduğunu ifade eden öğrencilerden Eren Baki Açıkyürek, “Kış mevsimini sırf kartopu oynama fırsatı bulduğumuz için çok seviyoruz. Her ne kadar ellerimiz üşüse de, yine de çok eğlenceli bir oyun” dedi. Öğrencilerden Emin Tayfun ise “ İyi ki kar tatili olmadı. Bu sayede kardan adam yapma fırsatı bulduk” şeklinde konuştu.

Okulların tatil edilmesini istemediklerini de ifade eden öğrenciler, “Lara Kolejini ve arkadaşlarımızı çok seviyoruz. Onlardan ayrı kalmak istemiyoruz. Ayrıca okulda arkadaşlarımızla kartopu oynamak çok güzel, bunun yanında derslerimizden de geri kalmayacağız. Bu nedenle okulların tatil olmasını istemiyoruz”   şeklinde konuştular.