Özel Lara Eğitim Kurumları öğrencilerine yönelik sosyal faaliyetlerine devam ediyor. Lara Eğitim Kurumları öğrencileri okul bahçesine özel olarak getirilen bir araç içinde kurulan bir sistem sayesinde 12 boyutlu sinema seyretme fırsatını buldular. Komedi, macera ve korku film seçeneklerinin sunulduğu sinema etkinliğinde özel gözlükler, ses efektleri kullanıldı. Ayrıca çocukların film seyrederken oturdukları koltukların filmin içeriğine göre sağa ,sola hareket etmesi, rüzgar gösterisi ve su ile desteklenen etkinlik çocukları oldukça heyecanlandırdı.

Öğrencilerin bir kısmı film seyrederken, sırada bekleyen diğer öğrenciler dışarıda kurulan bir televizyon ekran sayesinde içeride olup biteni seyretme fırsatını buldular.

Lara Eğitim Kurumları müdür yardımcılarından Hulusi Yüksek “Okulumuzda eğitim gören çocukların ders haricindeki zamanlarda okulumuz bünyesinde eğlenceli vakit geçirebilmeleri için çeşitli etkinlikler düzenlemekteyiz.12 boyutlu film sayesinde öğrenciler kendilerini seyrettikleri filmin içinde gibi hissettiler. Öğrencilerimizin hoşça vakit geçirebilecekleri bu tür etkinlikleri belli aralıklarla tekrar ediyoruz. Okulumuz öğrencilere eğlenirken öğretmeyi hedeflemektedir “ şeklinde konuştu.