Nevşehir Özel Lara Koleji’nde öğrenciler karne heyecanı yaşadı. Sınıflarına karne almak için giren öğrenciler öğretmenleri tarafından hazırlanan hediyeleri görünce büyük mutluluk yaşadılar.
Konferans salonunda düzenlenen törende sahne alan "Lara Perküsyon ve Vokal" gurubu öğrencilere müzik ziyafeti verdi.Müzik öğretmeni Mehmet Katırcıoğlu yönetiminde sahne alan öğrenciler Samanyolu, Bahça Duvarından Aştım ve Unutmaki Dünya Fani parçalarını seslendirdi. Törende sınavlarda ilk 10'a giren öğrencilere ve başarılı lisanslı sporculara madalya ve iftihar belgesi verildi. Törende ayrıca 2015 Teog sınavlarında Türkiye 1.olan 3 öğrenciye madalya ve çeşitli hediyeler verildi. Bu yıl karnelerin yanısıra öğrencilere davranışlarla ilgili de birer başarı belgesi verildi.

Okul müdürü Ulaş Inönü ise törende “Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz tatili hak ettiler.2015 yılı bizim için çok başarılı bir yıl oldu. Gerek Teog sınavlarında alınan 3 Türkiye birinciliği gerekse satranç ve diğer spor dallarında kazanılan başarılar doğru yolda olduğumuzun göstergesi.Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize iyi tatiller diliyorum.Öğrencilerimizin tatilde de her gün mutlaka en az 40 dakika kitap okumalarını tavsiye ediyorum" şeklinde konuştu.