Çeşitli programlara katılmak üzere ilimize gelen Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) ve Eğitim Bir Sen Genel Başkanı Sayın Ali YALÇIN, Memur-Sen ve Eğitim Bir Sen Nevşehir İl Temsilcisi Mustafa ÇİFTÇİ ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette İl Milli Eğitim Müdür Vekili Sayın Murat DİLDÖKEN ve Müdür Yardımcısı Murat SALTIK ile ilimizin eğitim öğretim çalışmaları hakkında istişarelerde bulunuldu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden İl Millî Eğitim Müdür Vekili Sayın Murat DİLDÖKEN Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) ve Eğitim Bir Sen Genel Başkanı Sayın Ali YALÇIN' a nazik ziyaretleri için teşekkür ederek sendikal çalışmalarında başarılar diledi.

Nevşehir İl Milli Eğitim Müdür Vekili Sayın Murat DİLDÖKEN tarafından ziyaret anısına Genel Başkan Sayın Ali YALÇIN' a hediye takdim ederken, Genel Başkan Sayın Ali YALÇIN' da İl Milli Eğitim Müdür Vekili Murat DİLDÖKEN' e "Eğitim Bir Sen Tarihi" kitap seti takdim etti.