Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Nevşehir İl Temsilciliğine ait yeni binanın açılışı ile Nevşehir Ticaret borsası Konferans Salonunda düzenlenecek olan istişare toplantısına katılmak üzere Nevşehir’de bulunan Memur-Sen Konfederasyonu ve Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, eden Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanı ve aynı zamanda Memur-Sen İl Temsilcisi Mustafa Çiftci eşliğinde NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı’yı ziyaret etti.

Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ertan Özensel ve Prof. Dr. Fatma Karipcin, Genel Sekreter Nihat Çavuşoğlu, Memur-Sen Üniversite Temsilcisi Bünyamin Ergen ve yönetiminin hazır bulunduğu ziyarette Genel Başkan Yalçın ve beraberindeki heyeti makamında ağırlayan Rektör Bağlı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Genel Başkan Ali Yalçın’a teşekkür etti. Üniversite hakkında Genel Başkan Yalçın’a bilgi veren Rektör Bağlı, üniversite yönetimi olarak tüm üniversite personelinin hak ve taleplerinin karşılanması hususunda çözüm odaklı yönetimi benimsediklerini ifade etti. Bağlı ayrıca sendikaların çalışanların haklarının korunmasına yönelik üstlenmiş oldukları misyon ile birlikte ülkenin kalkınmasına da büyük katkılar sağlayan önemli birer sivil toplum kuruluşları olduğunu belirtti.

Misafirperverliğinden dolayı Rektör Bağlı’ya teşekkür eden Genel Başkan Yalçın, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde görev yapmakta olan tüm çalışanların haklarının korunması ve gözetilmesi hususunda, örnek teşkil eden bir kurum olduğunu ifade etti.

Rektör Bağlı, Şeref Defterine duygu ve düşüncelerini yazan Genel Başkan Yalçın’a ziyaret sonunda günün anısına plaket takdiminde bulunurken, Genel Başkan Yalçın’da Rektör Bağlı’ya sendikanın tarihçesini konu alan kitap hediye etti.

Genel Başkan Ali Yalçın ve Rektör Bağlı daha sonra Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Nevşehir İl Temsilciliğine ait yeni binanın açılışı katılmak üzere üniversiteden ayrıldı.