Güncellenen Öğretim Programlarının Tanıtımı Dolayısıyla İlimizde BulunanÖğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü Mesleki Gelişimi Destekleme ve İzleme Daire Başkanımız Mahmut AĞIRMAN Okullarımıza Ziyaretlerde Bulundu
 
Güncellenen Öğretim Programlarının Tanıtımı dolayısıyla ilimizde bulunan Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü Mesleki Gelişimi Destekleme ve İzleme Daire Başkanımız Mahmut AĞIRMAN, İl Milli Eğitim Müdürümüz Murat DEMİR ile birlikte 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Sene Başı Mesleki Çalışmalarına başlayan öğretmenlerimize ziyarette bulundu. Bu kapsamda Mihriban Emin Günel Ortaokulu, Damat İbrahim Paşa Ortaokulu, Derinkuyu Mehmet Ekmekçi Anadolu Lisesi ziyaret edildi.

Daire Başkanımız Mahmut AĞIRMAN, Matematik, Beden Eğitimi ve Sınıf Öğretmenlerimizin olduğu sınıflarda derslere katıldı. Öğretmenler odasında öğretmenlerle bir araya gelen Daire Başkanımız Mahmut AĞIRMAN, yeni öğretim programlarının öğretmenlerimiz tarafından özümsenmesi gerektiğini, programların veli ve öğrencilere iyi anlatılması gerektiğini belirtti. Öğretmenlerimizin Bakanlıktan beklenti ve isteklerini dinledi. Çalışmalarından dolayı İl Milli Eğitim Müdürümüz Murat DEMİR’eve öğretmenlere teşekkür ederek yeni eğitim öğretim yılının ülkemiz için hayırlı ve başarılı olmasını diledi.