Nevşehir’in köklü eğitim kurumu H.Lütfi Pamukcu Ortaokulu 8. Sınıf öğrencileri Kristal Düğün Salonu Tesislerinde düzenlenen mezuniyet gecesi ile Ortaokula veda ederken, ardından gerçekleştirilen kep töreninde de mezuniyet sevinci yaşadılar.

Kristal Düğün Salonunda gerçekleştirilen yemekli mezuniyet gecesi proğramı ile başlayan mezuniyet programına 8.sınıf öğrencileri, Öğretmenleri ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı.

H.Lütfi Pamukcu Ortaokulu Okul Müdürü Harun Öcal'ın açılış konuşmasını yaptığı 8. Sınıflar mezuniyetinde şunlara vurgu yaptı;  “Çocuklarımız eğitim hayatlarının ortalarındalar. Dolayısıyla gelecek zamanı çok iyi değerlendirmeleri gerekmektedir. Kendi hayatlarının bir noktada kararını verecekler. Yarınımız Çocuklarımıza özellikle diyorum ki çalışmak, çalışmak, çalışmak. Hedeflerine ulaşabilmeleri için tek şey çalışmak. Eğitim hayatlarında da başarılar diliyorum.”  dedi.

Mezuniyet gecesine ev sahipliği yapan Kristal Düğün Salonu İşletme sahiplerinden ayrıca Stüdyo Okan sahibi Cuma Türk'de, Nevşehir'in nadide eğitim kurumu H.Lütfi Pamukcu Ortaokulu'nun tüm değerli Öğretmenlerini selamladığı konuşmasında kendilere teşekkür ederek 8. sınıf öğrencilerine yeni dönem eğitim hayatında başarılar diledi.

'MEZUNİYET GECESİ' DEDİĞİN BÖYLE OLUR

Yemeklerin ardından öğrenciler ve öğretmenler düzenlenen müzikli proğramda gönüllerince eğlendiler. Ardından 8.sınıfların mezuniyet pastası öğretmenleri ile birlikte kesildi.

Daha sonra 33 yıllık öğretmenlik görevini ifa ederek emkliye ayrılacak olan H.Lütfi Pamukcu Ortaokulu öğretmenlerinden Bilgi Doğanay'a hizmetleri için teşekkür edildi. O anlar oldukça duygusal anların yaşanmasına sahne oldu.

Diplomalarını öğretmenlerin ellerinden alan 8 A-B-C-D-E-F sınıf öğrencileri günün anısına Stüdyo okan farkıyla çekindekleri fotoğrafların ardından keplerini havaya fırlattılar. 

Fikret Çapacı'nın başarılı sunumlarında unutulmaz bir gün yaşadıklarını ifade eden 15'li 8.sınıf öğrenciler, Velileri, Okul Müdürü Harun Öcal ve öğretmenleri Kristal Düğün İşletmesine ve emeği geçenlere bu muhteşem gece için İşletme sahiplerinden Ersin Türk ve Cuma Türk'e özel olarak teşekkürlerini dile getirdiler.

Gece öğrencilerin eğlencesi ile son buldu.

Kristal Düğün Salonu Tesisi:

Kristal Toplantı ve Düğün Salonları Ramazan'da Zengin Mutfak Menüleri İle Özel İftar Yemekleri, Toplantılar, Kına, Düğün, Nişan Ve Sünnet İle Mezuniyet Merasimleri Törenlerinin Nevşehir'deki yeni adresi...

Stüdyo Okan'da Kristal Düğün Salonu’nda en güzel anlarınızı ölümsüzleştiriyor...

Adres: Güzelyurt Mahallesi. Vefa Küçük Cad. No:9/A(Beğendik Yanı) NEVŞEHİR Tel: 0 384 213 25 25  GSM: 0 532 682 48 50