AK Parti Nevşehir Milletvekili Eczacı Mustafa Açıkgöz , İşitme engelli öğrencilerin eğitimlerinde kullanılması için Necip Fazıl Kısakürek İlk Okulu İşitme Engelliler Özel Eğitim Sınıfına 1 adet diz üstü bilgisayar hediye etti... 

Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz Daha önce ziyaret ettiği Necip Fazıl Kısakürek İlk Okulu İşitme Engelliler Özel Eğitim Sınıfında, Öğretmen Filiz Göç ile yaptığı istişare sonucu eğitim ve öğretime destek ve katkı sağlamak amacıyla sınıfta eksikliği hissedilen 1 Adet Diz üstü Bilgisayar ( Leptop) hediye etti.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Ecz. Mustafa Açıkgöz'ün Danışmanı Mehmet Gösterişli ve ATA Bilgisayar Sahibi Umut Araz ile birlikte gittikleri Necip Fazıl Kısakürek İlk Okulu İşitme Engelliler Özel Eğitim Sınıfı öğretmeni Filiz Göç'e, Milletvekili Açıkgöz'ün hediyesi olan Diz üstü Bilgisayarı teslim ettiler.

İşitme Engelliler Özel Eğitim Sınıfı öğretmeni Filiz Göç, Açıkgöz'e teşekkür etti.

İşitme Engelliler Özel Eğitim Sınıfı öğretmeni Filiz Göç, Sayın Vekilimizin bu hediyesi ile Öğrencilerimizin eğitimlerinde büyük eksikliğini yaşadığı ihtiyaçları da karşılanmış oldu. Artık işitme engelli öğrencilerimiz daha rahat bir şekilde ders yapabilecekler. Katkıları için Sayın Milletvekilimiz Mustafa Açıkgöz'e teşekkür ediyorum. Vekilimizin bu hediyesi okumak için can atan öğrencilerin yüzlerini güldürdü.  


"Güzel bir gelecek için Eğitim desteği şart"

Eğitimin önemine dikkati çeken AK Parti Nevşehir Milletvekili Eczacı Mustafa Açıkgöz de Yaptığı açıklamasında , "Her şeyin başı eğitim anlayışıyla AK Parti, devrim niteliğinde adımlar atıyor. Tozlu tahtalar döneminden, tabletli, akıllı tahtalı eğitim modeline geçiş yapılıyor. Çocuklarımız yeni yapılan eğitim kurumlarında daha modern ve teknolojik sınıflarda eğitim alıyor. Nevşehir'imiz de de her ilkokul, ortaokul ve lise gibi inşaatlar hızla yükseliyor. Bunların yanında Kur'an kursu inşaatları da çocuklarımızın daha modern ortamda eğitim alacağı yerler haline geliyor dedi.

Eğitim konusunda devletin yatırımlarının yanında hayırsever vatandaşların katkısının da önemli olduğunu vurgulayan Milletvekili Açıkgöz, Tüm hayırseverleri Eğitime destek vermeye davet ediyorum " dedi. 

Açıkgöz, bu vesile ile Üniversitemizin yapılmasından , okul yapımına kadar Eğitime bir şekilde destek vermiş, katkıda bulunmuş  tüm Nevşehirli hayırsever vatandaşlarımızı da kutluyor, vefat edenlere de Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.