Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen deneme ve seviye tespit sınavının ikinci ilçe değerlendirme toplantısı Derinkuyu’da yapıldı.
        Derinkuyu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat DEMİR başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Şube Müdürümüz Ramazan BIYIKLIOĞLU ve İlçe Milli Eğitim Müdürlerimiz katıldı.
        Nevşehir’de eğitimin kalitesinin artırılması kapsamında yapılan toplantıda, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat DEMİR, başarı değerlendirme sınavı sonuçlarının ilçeler bazında kazanım analizlerini ve genel başarı durumlarını ilçe müdürlerimizden dinledi. Sayın Murat DEMİR; karşılaşılan sorunlar ve çözümlerine yönelik alınması gerekli tedbirler konusunda İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak her türlü desteğin verileceğini belirterek, çocuklarımızın başarılarının artırılması için tüm gücümüzle çalışmamızın gerekli olduğunu söyledi.
       İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat DEMİR, “Nevşehir’de öğrenim gören tüm öğrencilerin başarılarını artırmak için İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak kazanım değerlendirme sınavları yapılacaktır” dedi. 
       İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat DEMİR başkanlığında yapılan toplantı, dilek, temenni ve soru-cevap bölümüyle sona erdi.