MİSİAD Nevşehir şube başkanı Adnan Şar açıklamasında; "

Profesyonel Animasyon Yöneticileri Derneği (PAYD) Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Eren GÜNGÖR ve yönetiminin organizasyonunu yaptığı ve Memleketçi Sanayici ve İş Adamları Derneği (MİSİAD) Nevşehir Şube Teşkilatı ve MİSİAD Antalya Şube Teşkilatımızın ortak katılımıyla Antalya da ki vatandaşlarımızın yapmış oldukları oyuncak, elbise ve ayakkabı yardımlarını Acıgöl Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar neticesinde Nevşehir İli Acıgöl İlçesine bağlı Karacaören, Tepeköy ve Topaç Köylerinde ki İlkokul ve Ortaokullar da bulunan ihtiyaç sahibi yüzlerce öğrencilerimize ulaştırmayı başarmış ve mutluluklarına ortak olmuş bulunmaktayız. 

Yardım töreninde bizleri yalnız bırakmayan Acıgöl Kaymakamı Sn. Doğukan KOYUNCU BEYFENDİ ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn.Uğur ÇATKILI Beyfendi ile bizleri okullara ulaşımda öncülük eden Cemil ARISOY Beyfendi ve Okul Müdürlerimize teşekkür ederiz.

MİSİAD Antalya Şube Başkanımız Sn.Taner KIRANKAYA ve Yönetiminin ve PAYD Yönetim Kurulu Başkanı Sn.Eren GÜNGÖR Beyfendi ve Yönetimine yardım dağıtım organizasyonlarından dolayı Nevşehir Şube Teşkilatı olarak ayrıca teşekkür ederiz.

Bizlere bu hayırlı çalışmalarda desteklerini esirgemeyen Genel Başkanımız Sn.Feridun ÖNCEL Beyfendiye müteşekkirim.

Türkiye’nin Dünyaya Açılan Milli Gücü sloganımızla birlik ve beraberlik içerisinde kardeşlik ruhuyla çıkmış olduğumuz bu kutlu yolda memleket sevdalısı ve iş adamlarımızı desteklerken bunun yanı sıra ihtiyaç sahibi aile ve çocuklarımıza, şehit ve gazi ailelerimize, yetim ve kimsesiz çocuklarımıza ve bize ihtiyacı olan tüm yurttaşlarımıza düşüncelerine saygı göstererek hiçbir görüş ayırmadan, dil, din, ırk, mezhep ve etnik köken ayırdımı yapmadan tüm yüreğimizle her türlü yardım ve desteklerimizi esirgemeyeceğiz. İnandığımız bu yolda tüm kalbimle geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza, gençlerimize her platformda destek olmayı her zaman vazifemiz bildik ve yüreğimizin en derinlerinde hissettik. 

Ülkemizin geleceği için inanıyorum ki bu tür kurum ve kuruluşlar ile iş adamlarımızın ve teşkilatımızın Türkiye Cumhuriyeti’ni çağdaş medeniyetler seviyesine çıkarmak ve bizden sonraki nesillere teslim etmenin en büyük görevimiz olduğunun bilincindeyiz. 

Adnan Şar

MİSİAD NEVŞEHİR İL BAŞKANI