Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Resim Bölümü Öğretim Elemanları, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde ‘Karma Resim Sergisi’ açtı.
Üniversitemiz Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen serginin açılışına; Rektörümüz Prof. Dr. Filiz Kılıç, Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Köçer, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Resim Bölüm Başkanı Prof. Dr. Lale Altınkurt ile Resim Bölümü akademisyenleri, üniversitemiz akademik personeli ile öğrenciler katıldı.
Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından "Üniversiteler arası işbirliği sanat ve iletişim" projesi kapsamında düzenlenen serginin açılışını katılımcılar ile birlikte gerçekleştiren Rektörümüz Prof. Dr. Filiz Kılıç, sanata dair yapılan güzel işlerin önemine değinerek sergide emeği geçenlere teşekkür etti. Rektörümüz ve katılımcılar daha sonra sergide yer alan eserleri gezerek eserler hakkında bilgi aldı.   
“Sanat’a Dair’ Konulu Söyleşi
Sergi sonunda Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Savaş Kurtuluş Çevik moderatörlüğünde  Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Resim Bölümü öğretim elemanları tarafından “Sanat’a Dair’ konulu kısa bir söyleşi düzenlendi.