Nevşehir'in saygın ve sevilen Ailelerinden Aynur ve Nail Demirtaş'ın yakışıklı oğulları Muhammet Cemal Demirtaş Topuzlu Han Restaurant ta düzenlenen muhteşem sünnet düğünü ile erkekliğe ilk adımı attı.. 

Derinkuyu Mehmet Ekmekçi Anadolu Lisesi Müdürü Nail Demirtaş ve eşi Aynur Demirtaş oğullarının en mutlu gününü Topuzlu Han Restaurant ta gerçekleştirdi. Törene, Nevşehir MHP İl Başkanı İlhan Kaya, Bir önceki dönem Türk-Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur, çok sayıda Öğretmen, İş Adamları, Akrabaları, Komşuları, Arkadaşları Ve Dostlarının katıldığı sünnet şöleninde Demirtaş ailesi oğullarının sünneti ile yaşadığı gururu misafirleri ile paylaştı. 

FİB Ajans Organizasyon tarafından düzenlenen muhteşem sünnet düğünü tüm davetlilerden tam not alırken Sunumlarını Fikret Çapacı yaptı. Görkemli sünnet düğünde Minik Muhammet Cemal Demirtaş Mehter müziği eşliğinde Yeni Çeri Askerleriyle taşınırarak sahneye getirilirken Tweety kostümlü animatörler sünnet düğününe katılan çok sayıdaki çocukları eğlendirerek onlara çeşitli oyunlar oynadı.

Mahmut Kemikkıran hocanın konuşmaları ve duaları tüm davetlilerden büyük alkış topladı.

Ardından günün kahramanı minik Muhammet Cemal'e anne Aynur ve Babası Nail Demirtaş tarafından Kuran-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye edildi...

Minik Muhammet Cemal'in gurur gününde anne ve babası Aynur ve Nail Demirtaş şunları ifade etti; “ Bu gün ailemiz için en önemli ve güzel günlerden biridir. Bu gururu ve mutluluğu yıllar önce oğlumuzun doğumu ile yaşamıştık. Bu günde erkekliğe adımı ile yaşama devam ettik. Böylesine önemli bir günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm misafirlerimize teşekkür ediyoruz. Allah’ın izni ile inşallah oğlumuzun mürvetini görmekte bir arada nasip olur” dediler. 

Çok sayıda davetlinin katıldığı sünnet şöleninde Aynur ve Nail Demirtaş misafirlerini kapıda karşılayarak verdikleri değeri şölen boyunca göstererek devam ettirdiler. Tüm misafirler minik Muhammet Cemal Demirtaş'ın gururunu ve mutluluğunu bir arada paylaştılar.

FİB Haber Gazetesi olarak Aynur ve Nail Demirtaş'a hayırlı olmasını Ömer Berkay Önal a geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz.

FİB Ajans Organizasyon Gururla Sunar...! 0 384 212 9 444