Nevşehir Eğitim Bir-Sen Nevşehir şube başkanı Mustafa Özdemir Hakkındaki İddialar Nevşehir kamuoyu Gündemine bomba Gibi Düştü…Konu hakkında Türk Eğitim-Cen Nevşehir Şube başkanı Mustafa Uğur'un kendi sitesinden duyurduğu haber Nevşehir de şok etkisi yarattı.İşte noktası virgülüne dokunmadan Nevşehir de büyük ses getiren o haberi sizlerle paylaşıyoruz.

Hak Aramaya Devam !!!

 

 

Geçtiğimiz hafta içinde Nevşehir Eğitim Bir-Sen Nevşehir şube başkanı Mustafa Özdmir Nevşehir H.Rasim Uzer Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Müdür yardımcılığına görevlendirildi. Görevlendirmenin duyulması üzerine pek çok iddia

 

 

Görevlendirmenin duyulması üzerine pek çok iddia ortalıkta dolaşırken, öne çıkan iddia görev yaptığı okulda öğrencilere verimli olamaması ve öğrenci velilerin şikayeti  olarak öne çıkmaktadır.

 

Branşı Kimya/Kimya Teknolojisi olan Nevşehir  Eğitim Bir-Sen başkanının Müdür yardımcısı olarak  ilgili birimde alanı bulunmazken , ilgili okula hangi faydalar getireceği soru olarak gündemde yerini koruyacak gibi gözüküyor.

 

 İlgili görevlendirmeyi doğru bulmayan Türk Eğitim-Sen şubesi Valilik Makamına görevlendirmenin iptali için resmi bir yazı yazmıştır.

  

Şimdi FİB Haber Merkezi olarak olayın takipcisi olup bu iddiaları  araştırıyoruz….Gelişmeleri sizlerle paylaşacağız.