2015/2016 Eğitim/Öğretim yılının başlamasından itibaren devam eden Türk Eğitim-Sen okul ve kurum ziyaretleri 1 Kasım seçimlerinin ardından tüm hızıyla devam ediyor.

Gerek Nevşehir'in sorunlarını dile getirerek sunduğu çözüm önerileri gerek eğitimin ve eğitimcinin sorunlarına dair tutumuyla eğitimcilerin tek gür sesi olan Türk Eğitim-Sen, adeta Nevşehir'de tek başına iktidar durumunda.


Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur ve Şube Eğitim ve Sosyal İşler Sekreteri Tayfur Urgenç ile Gülşehir'e ilçesine adeta çıkartma yaptı.


Eğitim çalışanları ile başta nöbet konusu, aile bütünlüğünün sağlanması, toplu sözleşme sonuçları,  görevden alınan okul müdürlerinin son durumu ve norm kadro trafiği hakkında bilgiler paylaşarak Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesi ve Türk Eğitim-Sen Genel Merkezi'nin sendikal çalışmaları hakkında bilgiler aktaran Mustafa Uğur, Türk Eğitim-Sen üyesi olmak için öğretmen odalarında üye formu dolduran eğitimcilere de teşekkürlerini iletti.


Gülşehir 100. Yıl İlkokulu, Gülşehir İmam Hatip Ortaokulu, Gülşehir Yeniyaylacık İlkokulu, Gülşehir Yeşilöz İlkokulu, Gülşehir S.Erdoğan Öz İlkokulu, Gülşehir Tomurcuk Anaokulu, Gülşehir Çok Programlı Lisesi ve Gülşehir Halk Eğitim Merkezi'ni ziyaret ederek eğitim çalışanları ile sohbet eden Mustafa Uğur'u okul çıkışında yakalayan minik öğrenciler Mustafa Uğur ile fotoğraf çektirdikten sonra bir süre sohbet etmeyi de ihmal etmediler.