Vali İlhami Aktaş ile uzun süre görüşen Prof. Dr. Bekçi, yönetime gelmeleri halinde Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi'nde gerçekleştirmeyi planladıkları çalışmaları anlattı.

Aday olmasının ardından sürdürdüğü çalışmalar hakkında da bilgi veren Bekçi, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi için özlenen birlik ve beraberlik duygusunu şimdiden sağladıklarına inandıklarını hatırlatarak, yerel yönetimler, üniversiteler ve STK’lar ile birlikte, özellikle işgücü piyasasının ihtiyaçlarını karşılamak için yapılacak yeni projelerin, yeni dönemde Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’ni önemli noktalara taşıyacağını altını çizdi. 


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali İlhami Aktaş da basını takip ettiğini ve yapılan çalışmalardan haberdar olduğunu belirterek, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi için her türlü katkıya hazır olduklarını dile getirdi.


Nevşehir Valisi Dr. İlhami Aktaş, Rektör Adayı Prof. Dr. İsmail Bekçi ve onun nezdinde tüm ekibine başarılar dileyerek, rektörlük seçiminin Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi için hayırlara vesile olmasını diledi.