Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Ürgüp Sebahat ve Erol Toksöz Meslek Yüksekokulu (ÜSET) öğrencileri, Bursa ve Gaziantep’te düzenlenen yarışmalardan ödüllerle döndü.
Bursa’dan 2 Gümüş, 3 Bronz ve Bir 3’üncülük Kupası
Üniversitemiz Ürgüp Sebahat ve Erol Toksöz Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencileri, 25-27 Nisan 2016 tarihleri arasında Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu, Dünya Aşçılar Birliği ile Nilüfer Belediyesinin desteğiyle Bursa Tüm Aşçılar Derneği (BUTAD) tarafından organize edilen "2. Ulusal Gastronomi Festivali" ne katıldı.
 3 gün süren 2. Ulusal Gastronomi Festivali'nde üniversitemizi ve şehrimizi en iyi şekilde temsil eden ve düzenlenen yarışmada hünerlerini sergileyen üniversitemiz öğrencileri; ‘Uzak Doğu ve Balık Kategorileri’nde 2 gümüş madalya, ‘2 Ana Yemek 1 Tatlı Kategorisi’nde 3 bronz madalya ve ‘Genel Klasman’da bir 3’üncülük kupası kazandı.
Gaziantep’ten 4 Bronz Madalya ve Bir 3’üncülük Kupası
Üniversitemiz ÜSET MYO Aşçılık Programı öğrencileri, Gaziantep’te düzenlenen yemek yarışmasından ise 4 bronz ve bir 3’lük kupasıyla döndü.
Gaziantep Aşçılar Derneği, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile Gaziantep Üniversitesi Aşçılık Meslek Yüksek Okulu iş birliğinde 29 Nisan – 1 Mayıs 2016 tarihleri arasında yemek yarışması düzenlendi. Yarışmaya üniversitemizi ve şehrimizi temsilen katılan ÜSET MYO Aşçılık Programı öğrencilerimiz genel klasman kategorisinde 4 bronz madalya ve bir 3’üncülük kupası kazandı.
Üniversitemiz ÜSET MYO Aşçılık Programı öğrencilerimizi elde ettikleri başarılarından dolayı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.