NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesinin Kuruluş yıldönümünü ve aynı zamanda mezuniyet programını bir arada gerçekleştirecek.
Üniversitenin 7. Kuruluş yıldönümü etkinlikleri doğrultusunda 11 Haziran 2014 günü Klarnet ve Piyano dinletisi ile etkinlikler başlayacak. Halk müziği korusunun seslendireceği eserlerden oluşan konser programının ardından Roman Dans grubu gösterileri sergilenecek. İlk gün etkinlikleri Spor şenliklerinde dereceye giren Sporculara ödüllerinin verilmesi ile sona erecek.
13 Haziran 2014 Perşembe günü yapılacak olan programın ikinci günü etkinliklerinde Mezuniyet Töreni Yürüyüşünün ardından mezun öğrenciler adına bir öğrenci konuşma yapacak. Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç’ın konuşmasının ardından Yaş kütüğüne mezun öğrenciler tarafından plaka çakılacak. Hemşirelik bölümü öğrencileri hemşirelik andını okuyacak. Program mezun olan öğrencilere belgelerinin verilmesi ve keplerin atılmasıyla sona erecek.
Bu arada bu yıl mezuniyet programının sanatçı konuğu olacak olan Zakkum Konseri ise 11 Haziran 2014 Çarşamba günü Üniversitenin otopark alanında sahne alacak.