Nene Hatun Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri alanlarına ait hazırladıkları çalışmalarını başarılı bir programla yıl sonunda  görücüye çıkardılar.Programda birbirinden ilginç,renkli,eğlenceli ve heyecanlı anlar yaşandı.

       Programda anasınıfı öğrencileri modern ve folklorik , çocuk gelişim bölümü öğrencileri palyaço gösterileri , giyim bölümü öğrencileri diktiği geleneksel ve modern kıyafetlerini bir defile ile  sergilediler.Programda  kına gecesi , el sanatları kermesi , grafik bölümü sergisi, model uçak sertifika töreni ve model uçak gösterisi  Kara Melekler  modern dans topluluğu gösterisi büyük bir coşku ile izlendi.

      Öğle yemeğinde konuklara ve öğrencilere bir  hayırsever  tarafından bağışlanan pilav,kavurma,tatlı ve salata ikram edildi.

      12.  sınıf öğrencilerinin diploma töreninde  duygulu anlar yaşandı.

       Programa AB proje ortağı Polonyalı konuklarda katıldı. Polonyalı konuklar    "Giyim bölümü öğrencilerinin diktiği kıyafetlerdeki becerilerine şaşırdıklarının,kına gecesi,geleneksel oyunları  ilginç  ve güzel ,yemekleri ise lezzetli  bulduklarını ,program sayesinde Türk kültürü ve meslek okullarımız konusunda ciddi bir fikir sahibi olduklarını dile getirdiler  "

      Okul Md. Fatma GÜNEŞ   :"Programda emeği geçen tüm çalışanlara ,programa destek veren hayırseverlere,kurumlara teşekkür etti. Meslek liseleri tanıtımında  ve  9. sınıf öğrencilerinin alanlarını doğru seçmelerinde yapılan  yıl sonu etkinliğinin çok yararlı olduğunu söyledi.