Nevşehir Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından fakülte bünyesinde görev yapan akademik ve idari personele yönelik iftar yemeği verildi.

 

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Topuzlu Han’da verilen iftara; Nevşehir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Çetin Pekacar, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Erol Seyfeli’nin yanı sıra Güzel Sanatlar Fakültesi akademik ve idari personeli katıldı.

 

Birlik ve beraberliği pekiştirmek adına bu tür organizasyonları çok önemsediğini söyleyen Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç, “Nevşehir Üniversitesi yeni hocalarımızın da katılımlarıyla başta Güzel Sanatlar Fakültemiz olmak üzere üniversitemiz hızlı ve istikrarlı bir şekilde büyümeye devam ediyor. Bu tür organizasyonları ben çok önemsiyorum. Çünkü bu tür organizasyonlar hem paylaşma, hem de birlik ve beraberliği bütünleştirmek adına çok önemli. Bundan sonra da bu tür organizasyonlarımıza devam ederek gelenek haline getireceğiz. Ben bu vesileyle Ramazan ayınızı kutluyor ve herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

Ayrıca Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik ve Sahne Sanatları Bölümü tarafından seslendirilen musiki dinletisi geceye ayrı bir renk kattı.