Nevşehir Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından organize edilen ‘Geleneksel İftar Yemeği’ Uçhisar Kaya Otel’de gerçekleştirildi.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından verilen iftar yemeğine; Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Çetin Pekacar, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şevki Özgener, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Can Tansel Tuğcu ve Yrd. Doç. Dr. N. Özgür Doğan, Fen Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Şeref Turhan, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi akademik ve idari personelinin yanı sıra aileleri katıldı.

Birlik ve beraberliği pekiştirmek adına bu tür organizasyonları çok önemsediğini söyleyen Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç, “Bu tür organizasyonları ben çok önemsiyorum. Çünkü bu tür organizasyonlar hem paylaşma, hem de birlik ve beraberliği bütünleştirmek adına çok önemli. Ben bu vesileyle Ramazan ayınızı kutluyor ve herkese teşekkür ediyorum” dedi.