Rektörümüz, Öğrenci Kayıt Merkezinde İncelemelerde Bulundu

03/09/2013

Nevşehir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, 2013-2104 eğitim-öğretim yılında Nevşehir Üniversitesini tercih ederek kayıtlarını yaptırmaya gelen öğrencilerin heyecanlarını paylaşarak mutluluklarına ortak oldu.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, kayıtlarını yaptırmak üzere üniversitemize gelen öğrenciler ile bu mutlu günlerinde çocuklarını yalnız bırakmayarak kayıt alanında bekleyen velileriyle bir araya geldi. Kayıtlarını yaptıran öğrencilere Nevşehir Üniversitesini tercih ettikleri için teşekkür eden ve hayırlı olması temennisinde bulunan Rektörümüz, eğitim-öğretim konuları başta olmak üzere her konuda çocuklarının kendilerine emanet olduğunu belirtti.

Daha sonra kayıt merkezi ile stantları ziyaret ederek incelemelerde bulunan Rektörümüz, görevli personele de kayıtlarda göstermiş oldukları hassasiyetten dolayı teşekkür etti.


Rektör Kılıç, NEÜ ailesine dahil olan öğrenciler ve veliler ile tanıştıktan sonra ailelerle sohbet ederek dile getirdikleri sorunları dinledi. Öğrenci ailelerinin ‘çocuklarımız size emanet’ sözü üzerine, velilere endişe etmemeleri gerektiğini belirten Kılıç, Nevşehir'in güvenilir bir şehir olduğunu, öğrencilerin burada güven içinde eğitim göreceklerini kaydetti.

Rektör Kılıç,ayrıca NEÜ’nün, yerleşkesine ulaşımın en kolay yapıldığı üniversite olduğunu belirterek, “Üniversitemiz yeni kurulan bir üniversite. Fakat her geçen gün gerek fiziki gerekse eğitim kalitesi olarak gelişmekte olan bir üniversite. Öğrencilerimizle birlikte bu gelişim hızla sürecek.” şeklinde konuştu. 

Öğrencilerin kayıtta, konaklamada ve ulaşımda yaşayabilecekleri her türlü sorun için üniversitede görevli ekibin kendilerine yardımcı olacağını ifade eden Rektör Kılıç, öğrencilere kayıtlarının hayırlı olması temennisinde bulunarak başarılar diledi ve her zaman kendilerini geliştirmeleri gerektiği yönünde tavsiyede bulundu.