Nevşehir Üniversitesi Sosyal Tesisleri Alakart Restaurant, 3 bin kişilik geniş ve ferah mekanlarıyla Ramazan ayı boyunca vatandaşların hizmetinde.

Ramazan ayı boyunca zengin menü seçenekleri ve ekonomik fiyatlarıyla hizmet veren Nevşehir Üniversitesi Alakart Restaurant hakkında merak ettikleriniz;

 

Doğal Peribacalarını Andıran Fiziki Yapısı Büyülüyor

 

Doğal ve kültürel zenginliği ile Türkiye’nin ve dünyanın gözde turizm merkezlerinden biri olan Kapadokya’nın doğal peribacalarını andıran fiziki yapısı göz önüne alınarak yapılan Nevşehir Üniversitesi Sosyal Tesisleri Alakart Restaurant ‘İftarımızı bu akşam nerede açabilir? düşüncesine artık son verecek.   

 

Ramazan Ayı Süresince Aile ve Gruplara Hizmet

 

Ramazan Ayı boyunca Üniversite personelinin yanı sıra halka kaliteli ve uygun fiyat seçenekli yemek hizmetinin verildiği Alakart Restaurant,  arzu eden tüm misafirlerin  isterler ise grup olarak, isterler ise aileleri ile münferit olarak bu hizmetimizden faydalana bilmekte.

 

Zengin Menü Seçenekleri

 

Ramazan’ın olmazsa olmazları arasında yer alan restaurant,  yaklaşık 12 çeşit iftariyelik ile misafirlere yapılan hizmet ile çok zengin menü seçeneğine sahip. Çorba çeşitleri, ara sıcaklık ve ana yemekle başlayan iftar keyfine tatlı çeşitleri ve meyve ikramları ile devam ediliyor. Yemekte isteyenlere restaurantın kendi fırınında sizler için özel pişirilen pide ve lavaşlar, içecek olarak da çay-kah ikramları da menüye ve fiyatlara dahil olarak servis ediliyor.  Ayrıca Alakart olarak yemek arzu eden misafirler için her türlü pide, kebap, ızgara çeşitleri ve tava yemekleri anında hazırlanmakta. 

 

Hijyen ve Hizmet Ön Planda

 

Restaurantın  en önemli özelliklerinden biri de hijyen ve hizmet açısından güvenilir olması. Çünkü kamu kurum tesisi olması münasebeti ile en kaliteli hizmeti en ucuza sunma prensibi temel odak noktası.  Ürünler en kaliteli mamullerden, en sağlıklı ortamlarda müşterilerin beğenisi için hazırlanmakta. Asıl amaç kamu hizmeti olduğu için satış rakamları neredeyse maliyet rakamlarına yakın.

Ramazan ayı boyunca bu avantajdan faydalanmak isteyenler,  kaliteli yemek ve hizmeti, elde edebileceği en uygun rakamlarla Nevşehir Üniversitesi Alakart Restaurant’ta bulabilmekte ve gönül rahatlığı ile tüketebilmekte.