Nevşehir Üniversitesi 6.Kuruluş yıl Dönümünü etkinliklerinde 32 kişiden oluşan Nevşehir Üniversitesi Halk Müziği Korusu’nun birbirinden güzel parçaları seslendirdikleri mini konser ayakta alkışlanırken Nevşehir Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Filiz Kılıç ın bu koroda yer alaması büyük memnuniyet ve takdirle karşılandı.

Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Kubilay Kolukırık’ın yönetiminde kurulan ve Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç’ın yanı sıra akademik ve idari personelden oluşan Halk Müziği Korosu, seslendirdikleri birbirinden güzel eserlerle katılımcılardan büyük alkış aldı.  

Nevşehir  Üniversitesi personelinden oluşturulan Türk Halk Müziği Korosu ilk konserinde dinleyenleri mest etti.Nevşehirli Hayısereverlerimizden Ali Acerer,Atıf Bilgin Eski Valimiz Şinasi Kuş un oğlu Şafak Kuş,Eski Üniversitemiz Vakıf Yönetim kurulu üyesi Ali Bilgili ile çok sayıda katılımcılarında birlikte keyifle dinledikleri konserin en büyük süprizi “Nevşehir Üniversitesi Türk Halk Müziği Korosu”nda NEÜ Rektörü Prof.Dr.Filiz Kılıç ın da yer almasıydı.

Birbirinden güzel türküleri ekip arkadaşlarıyla birlikte seslendiren Rektör Kılıç, katılımcılardan takdir övgülerler ve büyük alkış topladı….

 

Programın sunucusu Fikret Çapacı Başarılı Rektörümüzü Sayın Prof.Dr.Filiz Kılıç’ın Güzel Türkçesini biliyorduk ama Korodaki performansıyla sesinin de bu kadar güzel olduğunu öğrenmiş olduk kendisini tebrik ediyoruz dedi.