NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanlığı 2012 yılında başlattığı eğitim çalışmalarını 2014 yılında da sürdürecek.

2012 Yılından itibaren başlatılan ve 2013 yılında daha fazla ağırlık verilen eğitim çalışmalarının 2014 yılında da sürmesini hedeflediklerini kaydeden Birlik Başkanı İsmail Ördü, hijyen ve girişimcilik eğitimlerinin bu yıl da devam edeceğinin altını çizdi.

Birlik Başkanlığı olarak 2013 yılında eğitim çalışmalarına büyük önem verdiklerini ve bu kapsamda düzenledikleri Girişimcilik eğitimlerinden 150, Hijyen eğitimlerinden ise 400 kursiyerin faydalandığını kaydeden Ördü, 2014 yılında da eğitim faaliyetlerine ağırlık vereceklerini vurguladı.

Ayrıca yıl içerisinde hem birlik hem de birliğe bağlı odaların belediye, üniversite ve diğer sivil toplum örgütleri ile birçok ortak proje hazırladığını söyleyen Ördü, "Esnaflarımız kabuğunu kırdı. Esnaf ve sanatkarlarımız bir yandan teknolojiyi ve yenilikleri takip ediyor, hem de sürekli kendisini geliştiriyor. Odalarımız ise esnaf ve sanatkarlarımıza daha iyi hizmet verebilmek için yoğun çaba gösteriyorlar" dedi.