26.09.2016 pazartesi günü Nevşehir Milletvekili Sayın Ebubekir GİZLİGİDER ve Nevşehir Milli Eğitim Müdürü Sayın Murat DEMİR , 15 Temmuz  Şehitleri Anadolu Lisesi' ni ziyaret ettiler. Ziyarette 15 temmuz işgal girişimi hakkındaki görüşlerini öğrencilerle ve okul personeliyle paylaştılar.

Milletvekili Gizligider ve Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir Fethullahçı Terör Örgütü Paralel Devlet Yapılanması(FETÖ/ PDY) mensubu hainlerin 15 Temmuz’da gerçekleştirdiği darbe girişimi karşısında asil Türk Milleti’nin dünyada eşi ve benzeri olmayacak bir şekilde yüreklerindeki iman gücü ve ellerindeki şanlı Bayrağımızla verdiği emsalsiz zaferin okullarda gençlere daha iyi bir şekilde anlatmak amacıyla okulları ziyaret ederek öğrencilerle buluşuyor.

Bu kapsamda Nevşehir 15 Temmuz  Şehitleri Anadolu Lisesi' ni ziyaret eden Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider ve beraberinde Nevşehir Milli Eğitim Müdürü Murat Demir öğrenciler ile bir araya gelerek 15 Temmuz tarihinde terör örgütü FETÖ/PDY tarafından alçakça gerçekleştirilen darbe girişimi ve Türk Milletinin kazandığı demokrasi zaferini öğrencilere anlattılar.