Ak Parti Nevşehir Gençlik Kolları İl Başkanlığınca Üniversite Öğrencilerine Kapadokya gezisi düzenlendi.

            07 Ekim 2012 Pazar Günü düzenlenen geziye 150 civarında öğrenci katıldı. Gezinin amacı İlimize gelerek Kapadokya bölgemizi gezme imkanı olmayan öğrencilerimize bölgemizi tanıtmak, bölgenin oluşumu hakkında bilgi vermek ve bölgenin daha geniş kitlelere duyurulmasını sağlamak diyen Gençlik Kolları İl Başkanı Yasin Güneş, gezimize katılan öğrencilerin oldukça memnun olarak ayrıldıklarını belirtirken, gençlere yönelik faaliyetlerimiz hız kesmeden devam edeceğini söyledi.

            Uçhisar Kalesi ile başlayan gezi Göreme ye kuşbakışından sonra Çavuşin de bulunan ören yerleri gezisi ile devam etti. İlimize gelerek çeşitli ziyaretlerde bulunan Konya Milletvekilimiz Sayın İlhan Yerlikaya gezimize katılarak gençlerle sohbet etti. Daha sonra Avanos’ta ırmak kenarında yemek yenilip Avanos içinde gezilerek Zelve ören yerleri gezildi. Zelve’den sonra Ortahisar’a gidilerek Kızıl Vadi’de güneş batımını izlenilip Ürgüp Üç Güzeller Peribacaları, Çarşı Merkezi ve bazı önemli turizm yerleri gezildikten sonra Göreme’de Orhan Hakalmaz Halk Konserine katılarak gezimiz sona erdi.

            Düzenlemiş olduğumuz bu geziler öğrenci kardeşlerimize bölgemizde yabancılık çekmemeleri ve gelen misafirlerini yada okul bittikten sonra aileleriyle birlikte gelip gezebilmeleri için önemli bir fırsat oldu. Öğrenci kardeşlerimize İlimizde yalnız olmadıklarını hissettirerek, bundan sonra da bu tür faaliyetlerle daha samimi bir ortam sağlanacaktır. Programımıza katılan öğrencilere ve Gençlik Kolları Teşkilatıma teşekkür ederim diyen Güneş, bu tür faaliyetlerimiz devam edecektir dedi.