Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Milli Eğitimimizin genel ve özel amaçları ve temel ilkeleri doğrultusunda İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin bedeni, zihni, manevi, sosyal ve kültürel yönlerden gelişmeleri, çağımızın gerektirdiği bilgi ve becerilerle donatılarak geleceğe hazırlanmaları, hem mesleğe hem de yüksek öğrenime yönelik gerekli yeterlilikleri kazanmalarının amaçlandığı Nevşehir Anadolu İmam Hatip Lisesi 9, 10, 11. sınıf öğrencileri arasında düzenlenen Münazara Yarışmaları sonuçlandı. Yarışmalarda 1. olan öğrencilerimiz Okul Müdürü Mustafa KILINÇ tarafından Teşekkür Belgesi ile ödüllendirildiler.

Birinci Olan Sınıflar ve Münazara Konuları:
9. sınıflarda “İnternet ve sosyal medya fert ve toplum için faydalıdır.” konusuna karşı "İnternet ve sosyal medya fert ve toplum için zararlıdır." yarışma konusuyla And/9-A sınıfı ( Rukiye ŞANLIBABA, Melahat PAMUK, Rabia Nur GÜLERYÜZ, Beyza KILIKBİÇEN)


10. sınıflarda “Kuşak farklılığı bağlamında anne-babalar çocuklarını anlamıyor.” konusuna karşı "Kuşak farklılığı bağlamında çocuk anne babayı anlamıyor." yarışma konusuyla And./10-A sınıfı ( Seda Nur BAŞBUĞ, Mümine TÜRKYILMAZ, Sebahat Seher BAL, Rabia KALKIN)


11. sınıflarda ise “Küreselleşme ve teknoloji insanlık için zararlıdır.” konusuna karşı "Küreselleşme ve teknoloji insanlık için faydalıdır." yarışma konusuyla 11-A sınıfı (Burak Talha ÖĞÜÇ, Yunus Emre ÖZTÜRK, Serap AKTAŞ, İlknur AVGÖREN) 1. olmuşlardır.