Nevşehir Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Kurum Hemşiresi Gülcan Bayındırlı ve özel gereksinimi olan kız öğrenciler, hemşirelik haftasını kutlamak üzere Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Semra ve Vefa Küçük Sağlık Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Nimet Karataşı'yı makamında ziyaret etti.  

NEVÜ Semra ve Vefa Küçük Sağlık Yüksekokulu  ile ortak gerçekleştirilen faaliyetlerinin ele alındığı ziyarette Prof. Dr. Karataş, bütüncül sağlık hizmetinin genç nesillere en iyi şekilde sunulabilmesi için her türlü desteği vereceğini ifade ederek hemşirelik mesleğinin önemini vurguladı. 

Nevşehir Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Kurum Hemşiresi Gülcan Bayındırlı, Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı Öğretim Elemanı Araş. Gör. Gülhan Küçük Öztürk'ün ve öğrencilerinin yaptıkları gereksinimlere özgü eğitimlerin ve hemşirelik uygulamalarının kurumda kalan özel gereksinimi olan kız öğrenciler adına çok yararlı olduğunu belirterek memnuniyetlerini dile getirdi. 

Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı Öğretim Elemanı Araş. Gör. Gülhan Küçük Öztürk, insan sağlığı ve toplum yararına yapılacak olan çalışmaların sürdürülmesi için Semra ve Vefa Küçük Sağlık Yüksekokulu olarak tüm özveri ile çalışmaya devam edecekleri ifade etti.