2020 / 2021 Eğitim Öğretim Yılı pandemi tedbirleri nedeniyle uzaktan eğitim ile başlarken, Nevşehir'deki tüm okullarda saat 09.00'da öğretmenlerimiz okullarının bahçesinde İstiklal Marşı'nı okudu.

Bugün itibariyle EBA TV'den uzaktan eğitimle başlayan yeni eğitim öğretim yılının ilk gününde Nevşehir Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Nevşehir Lisesi, Nevşehir Anadolu Lisesi, Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi, Diriliş Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesi, Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu, 23 Nisan Ortaokulu, 100. Yıl Ülfet Başer İlkokulu ve İncekaralar İlkokulu'nu Şube Müdürü Fatih Günkan ve EBA İl Koordinatörü Alper Dinç ile birlikte ziyaret etti.

Okul ziyaretlerinde okullarımızda pandemi kapsamında alınan tedbirler hakkında okul idarecilerinden bilgi alan Nevşehir Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, öğretmenler odasında öğretmenlerimizle bir araya geldi.

Milli Eğitim Bakanlığının duyurmuş olduğu ders çizelgesi çerçevesinde 31 Ağustos - 18 Eylül tarihleri arasında yapılacak olan EBA TV  yayınları, öğrencilerin bireysel olarak eba.gov.tr adresinde yapacakları çalışmalar ve  okul yönetimlerince oluşturulan EBA canlı sınıf programlarının titizlikle takip edilmesinin önemini vurguladı. EBA 'ya ulaşamayan alt yapısı müsait olmayan, bilgisayarı, tableti olmayan dezavantajlı öğrencilerin sorunlarını çözelim. Bu öğrencileri mutlaka tespit edelim, günlük her ders için yoklama alalım ve uzaktan eğitime katılamayan öğrencilerin gerekçelerini öğrenelim ve bir an önce çözelim dedi.

2020-2021 eğitim öğretim yılının başta öğrencilerimiz olmak üzere bütün eğitim camiası için hayırlı olmasını diledi.