İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Murat DEMİR, sabah mesaisine Gülşehir 15 Temmuz Şehitleri Anadolu İmam Hatip Lisesi ziyareti ile başladı. Okul idarecilerinden okulda yürütülün eğitim öğretim faaliyetleri hakkında bilgi alan Sayın DEMİR, öğrenci ve öğretmenlerle de bir süre görüştü. Okul ziyaretinin ardından 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı İlçe Milli Eğitim Müdürleri İstişare Toplantısı Gülşehir ilçemizde yapıldı. Toplantıya İl Milli Eğitim Müdürü Murat DEMİR ve İlçe Milli Eğitim Müdürleri katıldı.

Toplantıda İlimizde eğitim öğretim çalışmaları ile ilgili bilgilendirme ve planlama yapıldı. İlçe Milli eğitim Müdürleri ilçelerinde yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Nevşehir’de eğitim kalitesini artırarak öğrencilerimizin ders başarılarını üst düzeye çıkarmak için alınacak önlemler ve yapılacak çalışmalar değerlendirildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Murat DEMİR, 2018 yılının ilk İlçe Milli Eğitim Müdürleri Toplantısını Gülşehir İlçemizde gerçekleştirdiklerini belirterek eğitimde İlimizi daha ileriye taşıyabilmek için İlçe Milli Eğitim Müdürleri görüş alışverişinde bulunduklarını söyledi. Toplantıya katılanlara teşekkür eden Sayın DEMİR, kendilerine çalışmalarında başarılar diledi.