Nevşehir Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonunda yapılan seçimde mühürlü seçim sandığı, oy pusulaları, gizli oy kullanma kabini ve tüm uygulamalarıyla gerçek bir seçim havası içerisinde ilçe meclis başkanlığı seçimi yapıldı.  

Merkez ilçe tekrardan Ahmet DEMİR'e emanet. Bugün Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde saat 14.00 da düzenlenen seçimde Ahmet DEMİR 7 adayın olduğu bir seçimde kullanılan 80 oyun 45 ini aldı. Geçen sene olduğu gibi bu senede duruşundan taviz vermeyen DEMİR takdirleri üzerinde topladı ve yeniden Merkez İlçe Öğrenci Meclis Başkanı oldu.

Merkez ilçede 45 oyla yeniden zafer yaşayan, Nevşehir Merkez İlçe Öğrenci Meclis Başkanı Ahmet Demir FİB Haber Merkezine yaptığı açıklamasında; "Bizler her zaman bu memlekete hizmet derdindeydik. Bu doğrultuda da son hız çalışmaya meclisin emaneti emin ellere vermesi ile devam edeceğiz.

Şu unutulmamalıdır ki azim ve kararlılık olmayan hiçbir dava başarıya ulaşamayacaktır. Destekleyen herkese teşekkür eder şükranlarımı sunarım. Hedefimiz Merkez ilçemizin emanetini tekrar omuzladığımız gibi İl meclis başkanlığı içinde mücadele vererek emaneti tekrardan göğüslemektir" Dedi.