Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Karne Dağıtım Töreni’ne katıldı. İlimiz Uçhisar Kasabası Haydar Çankaya İlkokulu ve Ortaokulunda düzenlenen karne dağıtım törenine katılan Vali Aktaş, öğrencilere karnelerini verdi. Öğrenci ailelerinin de katıldığı karne dağıtımı sırasında öğrencilerle bir süre sohbet ederek, yaz tatillerini iyi değerlendirmelerini ve bol bol kitap okumalarını tavsiye eden Vali İlhami Aktaş, başarılarından dolayı öğrencileri tebrik ederek, karnelerini verdi. 


2018-2019 eğitim öğretim yılını sıkıntısız bir şekilde tamamladıklarını ve başarılı bir eğitim öğretim yılı yaşadıklarını belirten Vali Aktaş; “Eğitim camiamıza öğretmenlerimize, müdürlerimize, okul idarecilerimize, milli eğitim yöneticilerimize ve velilerimize teşekkür ediyorum” dedi.


İlkokul ve Ortaokul Müdürü Fatih Arıkan ise, okullarında düzenlenen karne dağıtım törenine katılımlarından dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Vali İlhami Aktaş’a teşekkürlerini iletti.


Uçhisar Haydar Çankaya İlkokulunda düzenlenen karne dağıtım törenine; Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ın yanı sıra Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Uçhisar Haydar Çankaya İlkokulu ve Ortaokulu Müdürü Fatih Arıkan, öğretmenler, öğrenciler ve velileri katıldı.