Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ara tatiline giren üniversite öğrencileri için açıklamada bulundu: Sevgili öğrenciler! Bu sömestr tatilinde, güzelce dinlenin. Okuldayken derslerden vakit bulamadığınız aktivitelere katılın, aileniz ve dostlarınızla vakit geçirin ve okul kampüsünüze motivasyonunuz yükselmiş olarak dönün.
Bizden alacağınız eğitim ve sizin bu eğitime verdiğiniz önem, ileride, hayatta nasıl bir yer edineceğinizi de belirleyecek.
Çünkü farklı hayat tecrübelerinden ve farklı bölgelerden gelen öğrencilerimiz için verdiğimiz eğitimin, dönüştürücü bir gücü var. Bu, entelektüel ve sosyolojik bir dönüşüm aslında. Bir başka deyişle, siz öğrencilerimizi profesyonel iş hayatına hazırlayacak bir yolculuk... Yeni bilgiler, yeni düşünceler, yeni perspektifler ve bunlar arasında yapacağınız karşılaştırmalardan çıkaracağınız sonuçlarla, toplumu ve hayatı anlama konusunda farklı yollar keşfedeceksiniz.
Eğitim süresince daha derin ve yaratıcı düşünme konusunda büyük aşama kayddettiğinizi görecek, yeteneklerinizi geliştirecek, yeni yetiler kazanacak ve bilimsel disiplin edineceksiniz. Daha da önemlisi mesleki olarak sağlıklı kararlar almanıza yardımcı olacak, sistematik düşünme gücünü kazanacaksınız.
Bütün bunlar mezun olduğunuzda, rekabetçi iş hayatı içerisinde başarılı olmanızı, ülkemize, dünyaya ve insanlığa güzel katkılar sunmanızı kolaylaştıracak.
İyi tatiller