Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Eğitime Destek Platformu Toplantısı’na katıldı.

Nevşehir’de faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları ve derneklerin bir araya gelerek, oluşturdukları platformun toplantısı, Vali İlhami Aktaş’ın başkanlığında, Milletvekili Açıkgöz'ün katılımında Birlik Vakfı’nın ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Toplantıda; Öğrencilere yönelik seminer faaliyetleri, öğrencilere yönelik sabah namazı buluşma programlarının ayarlanması, öğrencilerin başarısına katkı anlamında neler yapılabilir, kaliteli bir eğitimin sağlanması, milli ve manevi değerlerin korunması konuları STK’larla işbirliği konuları üzerinde duruldu.

Karşılıklı görüş alışverişi ile platform sona erdi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "Nevşehir Eğitime Destek Platformu Eylül ayı toplantımızı hazirunumuzla gerçekleştiriyoruz.‬‪“Önceliğimiz olan eğitim için istişare, planlama ve uygulama aşamalarıyla; eğitimde de marka şehir #Nevşehir’imiz için gayret gösteren eğitim gönüllülerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Toplantıya; Vali İlhami Aktaş’ın yanı sıra AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, İmam Hatip Okulları Platformu Başkanı Av. Mustafa Yavuz, Ensar Vakfı Başkanı Mustafa Kılınç, Eğitim-Bir Sendikası Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Çiftçi, Enderun Eğitim Vakfı Başkanı Mustafa Aydoğdu Diyanet Sen Nevşehir İl Başkanı Ahmet Aydemir,İlim Yayma Cemiyeti Nevşehir Şube Başkanı Ahmet Avlanmazve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Murat Saltık ve Safa Vakfı temsilcisi Mustafa Gençtürk katıldı.