Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri öncesinde, AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’ın seçim kampanyasına destek vermek amacıyla İstanbul’a giden Belediye Başkanı Rasim Arı, burada Başakşehir Kaymakamı ve Nevşehirli Bürokrat ve İşadamları Derneği Başkanı (NEVBİAD) Kazım Tekin’i makamında ziyaret etti.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Rauf Yanar, NEVBİAD üyesi Mesut Altun ve Nevşehirli Sanatçı Kürşat’ın da katıldığı ziyarette, Kaymakam Tekin ile Nevşehir üzerine samimi bir sohbet gerçekleştiren Arı, Nevşehir’e ilişkin gerçekleştirmeyi planladıkları projeler konusunda Tekin ile istişarelerde bulundu.

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı ve beraberindeki heyet, Nevşehirli değerli hemşehrimiz Kazım Tekin ile bir süre görüşerek, Dernek çalışmaları ve İstanbul’da yaşayan Nevşehirli vatandaşlar hakkında bilgiler aldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren NEVBİAD Başkanı ve Başakşehir Kaymakamı Kazım Tekin, Belediye Başkanı Rasim Arı'ya hayırlı olsun dileklerini sundu. 

Müjdeyi NEVBİAD Başkanı Tekin Verdi!

Oldukça samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette  'Ülkenin geleceği eğitimdedir' diyen NEVBİAD Başkanı ve Başakşehir Kaymakamı Kazım Tekin, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı ve beraberindeki heyete, Nevşehir'e önemli bir Eğitim yatırımı müjdesini verdi.

Tekin, NEVBİAD üyemiz ve Nevşehirli iş insanı Mesut Çetin'in Nevşehir'e anaokulu yaptıracağının sözünü verdiğini söyledi.

Kaymakam Tekin’in Başakşehir’de gerçekleştirdiği başarılı çalışmaları takip ettiklerini ve mutluluk duyduklarını belirten Arı: “Nevşehirli değerli bürokratlarımızın görev aldıkları makamlardaki başarılı çalışmaları bizleri gururlandırıyor. Kıymetli hemşerimizin aynı zamanda Nevşehirli Bürokrat ve İşadamları Derneği çatısı altında yürüttüğü faaliyetler Nevşehir kamuoyu tarafından da yakından takip ediliyor.” dedi.

Kaymakam Tekin’de Belediye Başkanı Rasim Arı ve beraberindeki heyete teşekkür ederek ziyaretten duyduğu mutluluğu ifade etti.

Tekin daha sonra İstanbul’da bulunan Nevşehirli iş insanı Mesut Çelik’in Nevşehir’de bir buçuk milyon liralık bir yatırımla anaokulu yaptıracağının müjdesini heyete verdi.

Kaymakam Tekin ve Mesut Çelik’e teşekkür eden Arı: ”Değerli Kaymakamımız Kazım Tekin ve İl Başkanımızın da desteği ile kıymetli hemşerimizin verdiği bu söz bizleri çok mutlu etti. Bunla ilgili olarak kısa sürede bir protokol imzalayarak Nevşehir Belediyesi olarak arsa tahsisi konusunda gerekli çalışmaları yapacağız. İstanbul’da bulunan ve doğduğu toprakları hiçbir zaman unutmayarak her seferinde vefasını gösteren böyle kıymetli hemşerilerimizle ne kadar gurur duysak az. Bu konudaki desteklerinden dolayı da Kazım Tekin’e ayrıca teşekkür ediyorum” diye konuştu.