Nevşehir Göre Ortaokulu bahçesinde gerçekleştirilen fuara Göre Belediye Başkanı Mustafa Topçu, Ertaş Group Yönetim Kurulu Başkanı Musa Ertaş, Okul Müdürü Levent ATİK ve öğrenciler katıldı.

Fuarda "Fen Bilimleri, Matematik ve Sosyal Bilimler" konularında hazırlanan projeler katılımcılar tarafından gezerek öğrencilerden bilgi alındı.

Okul Müdürü Levent ATİK, Proje sorumlusu fuarda 28 projenin yer aldığını belirterek, bu projelerin amacının öğrencileri araştırma ve geliştirmeye teşvik ederek bilimsel araştırma süreçlerini uygulamalı olarak öğretmek olduğunu ifade etti.

Göre Belediye Başkanı Mustafa Topçu, ''öğrencileri ve öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. Her öğrencimiz bir Edison olur inşallah.'' dedi.

Ertaş Group Yönetim Kurulu Başkanı Musa Ertaş ise, Öğrencilerimizin hayal güçleriyle oluşturduğu bu sergi beni çok heyecanlandırdı Zira hayal etmeden gerçeğe ulaşmak zor bu manada böylesine güzel bir projeye imza atan; ''Okul Öğretmen ve öğrencilerimi tebrik ediyorum, bu güzel projeler inşallah Ülkemizin ilerlemesine yön verecektir. Ben de bir iş adamı olarak her türlü desteği vermeye hazırım.'' dedi.