AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa AÇIKGÖZ, İl Milli Eğitim Müdürü Murat DEMİR, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Murat DİLDÖKEN, Şube Müdürü Yusuf AYDOĞMUŞ ve Hayırsever İş Adamı Ümit ATABİLEN, Hayırsever Hacı Asım ATABİLEN ve ailesi tarafından Nevşehir merkez Güzelyurt mahallesinde yaptırılan Hacı Asım ATABİLEN İlkokulu’nu gezerek 2018-2019 eğitim-öğretim yılında açılacak okul hakkında bilgiler aldı.
Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat DEMİR, "Hayırsever İşadamı Sayın Hayırsever Hacı Asım ATABİLEN ve ailesi yaptırdığı ve 2018-2019 eğitim öğretim yılında açılacak olan 18 derslikli İlkokul inşaatında Sayın Vekilimiz Mustafa Açıkgöz ile birlikte incelemelerde bulunduk. Değerli işadamı Sayın Ümit Atabilen´e ilimize kazandıracağı bu güzide okulumuz için, ayrıca her daim eğitime destek veren Sayın Vekilimize çok teşekkür ediyor şükranlarımı arz ediyorum." dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "Hayırsever iş adamımız Ümit Atabilen’in yaptırdığı okulun inşaatında incelemelerde bulunduk." dedi. Açıkgöz, ‬‪“AK kadrolar olarak 16 yıldır önceliğimiz eğitim oldu. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın eğitimi için eğitim yuvalarımıza bir yenisini daha kazandırmanın çabası içerisindeyiz.” dedi.

Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak Hayırsever Hacı Asım ATABİLEN ve ailesine Nevşehir eğitimine katkılarından dolayı teşekkür ederiz.