Türkiye İş Kurumu 11 Mart 2020 tarihli personel alımı ilanlarını yayımladı. Kamu personeli alımı ilanlarına göre Nevşehir Hacı veli Bektaş Üniversitesi bünyesine personel alımı yapacak. Peki hangi pozisyonlarda alım yapılacak? Kimler başvuru yapabilecek? Şartlar nedir?

Nevşehir Hacı bektaş Veli Üniversitesi, 1 Hayvan Bakıcısı, 11 Temizlik Görevlisi, 6 Güvenlik Görevlisi, 1 Sıhhi Tesisatçı ve 1 Bahçıvan alımı yapılacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

İlgili ilanlara sadece başvuru şartlarınu taşıyan adaylar başvuru yapabilecekler. Bu kapsamda alımlar Normal statüde olan ve eski hükümlü kapsamında erkek kadın adaylar arasından yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

1- Türk vatandaşı olmak.

2- 18 yaşını tamamlamış olmak.

3- Affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, millî savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.

4- Özel kanun veya diğer mevzuatında yer alan şartları taşımak.

5- Kamusal hakları kullanmaktan yoksun bırakılmamış olmak.

6- Yapılacak Güvenlik Soruşturması ve/veya Arşiv Araştırması olumlu sonuçlanmak.

7- Askerlik ile ilişiği olmamak (yapmış olmak, tecilli veya muaf olmak).

8- Her aday, Türkiye İş Kurumunda (İŞKUR) yayımlanan listede belirtilen bir işyeri ve bir meslek koluna başvuru yapabilecektir.

9- Adayların, başvurunun son günü itibarıyla duyurumuz ve ekinde yer alan tabloda meslek kollarına uygun olarak talep edilen öğrenim durumu ve özel şartlara haiz olmak.

10- Talep şartlarını taşımadığı sonradan anlaşılan adayların başvuruları ilan, kura, sınav ve atama süreçlerinin her aşamasında idarece sonlandırılabilecektir.

BAŞVURULAR:

İlgili ilanlar İŞKUR üzerinden ilan edilmiş olup başvuru süreci ilanların yayım tarihi olan 11 Mart 2020 tarihi ile başlamış olup en geç 5 gün içerisinde yani 16 Mart 2020 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gereklidir. Adaylar başvurularını https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresi üzerinden veya İlgli İŞKUR İl Müdürlüklerine şahsen yapılması gereklidir.